Even voorstellen..

Created with Sketch.

Alle deelnemende praktijken uit de verschillende regio’s stellen zich om beurten aan u voor, zodat u iets meer te weten komt over uw toekomstige behandelaar.
Onderstaand de volgende:

Velserbroek:

ilseOnze praktijk maakt deel uit van het Gezondheidscentrum Velserbroek. Dit betekent dat we onder één dak zitten met o.a. zorgverleners als huisarts, mensendieck-therapeut, logopedist, psycholoog, en maatschappelijk werk. Ons Team bestaat uit 11 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties als kinderfysiotherapie, manueel therapie, manuele lymfedrainage,handentherapie, sportfysiotherapie en oncologiefysiotherapie. Ilse neemt de oncologiepatiënten voor haar rekening en is in opleiding tot Master Oncologiefysiotherapeut. Bij haar kun je onder andere trainen voor, tijdens en na chemotherapie. Samen wordt er een plan gemaakt om bijvoorbeeld de vermoeidheid passende bij het ziekteproces aan te pakken. Bij vragen kunt u haar altijd bellen.

 

 

 

Anuschka Versteege

Vijfhuizen & Haarlem (Meerwijk):

Fysiotherapie Berendes is een praktijk met twee vestigingen, een in Vijfhuizen en een in Haarlem (Meerwijk).  We hebben een enthousiast team van acht fysiotherapeuten met naast algemene fysiotherapie, verschillende specialisaties, zoals (kinder)bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie en manuele therapie. Anuschka Versteege houdt zich bezig met oncologische revalidatie van clienten, zowel individueel als in groepsverband. Zij heeft diverse scholing op dit vlak gevolgd. Daarnaast is Anuschka oedeemtherapeut.

 

 

Haarlem:

Diepeveen Fysiotherapie & Revalidatie is een moderne en multi-disciplinaire praktijk met van oudsher een duidelijke focus op ‘de bewegende mens’. Diepeveen Fysiotherapie is sinds de jaren 90 al een begrip in de regio.  Met verschillende specialisaties in huis wordt het revalidatietraject zo compleet en effectief mogelijk.

De oncologie revalidatie valt onder Carolien Molenaar haar hoede. Zij is net klaar met haar Master opleiding tot Oncologie Fysiotherapeut. Met een frisse, jonge en zorgzame insteek begeleid zij de oncologische patiënt met een lach. Mocht je vragen voor haar hebben, neem snel contact met haar op!Carolien-Molenaar-450-300

 

 

 

 

 

Haarlem:

jeannettFysiotherapie Haarlem-Oost biedt  individuele oncologische revalidatie in een kleine, specialistische setting. Hierbij wordt zorgvuldig gekeken of uw weefsels geschikt zijn om te trainen. Als er veel klachten zijn over pijn, zwelling, littekens, moeheid, spanning, dan worden die eerst behandeld, aangevuld met eenvoudige oefeningen en adviezen voor thuis. Wanneer u in de palliatieve fase komt, bieden wij begeleiding aan thuis of in het hospice. Bijvoorbeeld assistentie bij omrollen in bed, bewegen naar de stoel of toilet en het omgaan met pijn, angst en benauwdheid. Bij de naderende dood kan het belangrijk zijn om contact te blijven houden met uw naasten en verzorgers. Als praten niet meer mogelijk is, kan een rustige aanraking/massage comfort en troost bieden. Voor meer vragen: neem contact op met Jeannette Klop, oedeemfysiotherapeut, oncologiefysiotherapeut i.o. en aanmeter Fysiotek (steunkousen voor benen, armen).